Economia 12/07/2019

El Govern invertirà 640.000 euros en plaques solars al port exterior de Ciutadella

Les obres s'iniciaran el pròxim mes de novembre i finalitzaran abans de l’inici de la temporada d’estiu de 2020

Iván Martín
1 min
Els responsables de les diverses institucions s'han implicat en el projecte de millora del port menorquí.

MaóEl Consell de Govern ha aprovat aquest divendres atorgar a Ports de les Illes Balears, l’autorització prèvia per iniciar l’expedient de despesa corresponent a la licitació del contracte d’obra d’instal·lació d’una planta fotovoltaica de 184 kWp sobre les noves marquesines de l’aparcament del port exterior de Ciutadella, per un import superior als 640.000 euros i un període d’execució de cinc mesos.

Està previst que les obres puguin començar el pròxim mes de novembre i que estiguin acabades abans de l’inici de la temporada d’estiu de 2020. Actualment, el port de Ciutadella té unes marquesines que es troben deteriorades. El contracte consisteix en la instal·lació de noves, així com damunt d’aquestes plaques fotovoltaiques d’autoconsum de 184 kWp.

Aquestes instal·lacions permetran dotar el port exterior de Ciutadella de cert grau d’autoproveïment energètic, reduiran el consum de combustibles fòssils i, amb l’estalvi de les emissions contaminants, contribuiran a complir els compromisos de la política energètica per al benefici ambiental i social.

stats