Economia 07/06/2019

El Govern aprova 25 llicències temporals de vehicles de lloguer amb conductor per a Mallorca

Aquestes concessions són només fins al setembre i se sumen a les 155 que ja hi ha

Ara Balears
1 min
El Govern aprova 25 llicències temporals de vehicles de lloguer amb conductor per Mallorca

PalmaEl Consell de Govern en funcions ha aprovat aquest divendres el Decret que autoritza la concessió de 25 llicències de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) de caràcter temporal per a la temporada d’estiu de 2019 a Mallorca. Tot i estar en funcions, el Govern ha aprovat la mesura per raó de la seva urgència, ja que es considera que les 155 llicències que hi ha no són suficients per fer front a la demanda d'aquesta temporada alta.

L'actual Decret que regula el sector va ser aprovat el mes de febrer i, segons el Govern, va ser fruit de l’acord assolit entre el sector del taxi, els VTC i l'Executiu. En el marc d’aquests acords, també es va decidir l’aprovació d’autoritzacions temporals per als VTC amb l’objectiu de cobrir l’augment de demanda que es produeix exclusivament els mesos de la temporada alta.

"La regulació dels VTC que oferiran serveix exclusivament durant l’estiu, perquè és un instrument més de lluita contra l’intrusisme en el sector, atès que reforça l’oferta legal i la dimensiona, de manera que pugui atendre la demanda real existent", explica el Govern. Aquestes llicències són fins al pròxim 30 de setembre i són només per a Mallorca, ja que les altres Illes tenen les competències transferides.

stats