Economia 27/10/2021

Gabriel Escarrer es dibuixa tenaç i constant per explicar el seu èxit empresarial

El fundador de Melià Hotels Internacional ha presentat el seu llibre biogràfic 'Mi vida' amb la presència d'importants autoritats illenques

2 min
Gabriel Escarrer a la presentació del seu llibre.

PalmaL'hoteler i creador del grup Melià Hotels Internacional, Gabriel Escarrer, ha presentat avui el seu llibre Mi vida. La historia del hombre que creó el mayor grupo hotelero español al mític hotel Victòria del passeig Marítim de Palma. L'obra, escrita per Isabel Duran, relata la biografia de l'empresari d'ençà que va iniciar el seu negoci a només 21 anys.

Escarrer, en la seva intervenció, s'ha descrit com un "apassionat del turisme" i ha afirmat que el duu a la sang. Alhora, ha fet un repàs del que ha estat la seva història com a hoteler i ha explicat que els inicis no varen ser fàcils, però que és la història d'una persona humil, senzilla, encara que també ambiciosa.

Presentació del llibre de Gabriel Escarrer.

"Quan vaig començar, no hauria pogut imaginar mai que podia crear una empresa com la que ara és Melià", ha dit Escarrer en el seu discurs. De fet, ara mateix l'empresa hotelera és present en 45 països amb més de 380 hotels i 200.000 llits. Així i tot, també ha assegurat que ha suat "sang" per arribar on ho ha fet, i que tot el que és ho deu als seus amics i a la seva família.

Pel que fa al present i el futur, l'empresari mallorquí s'ha mostrat molt "orgullós" de veure com Melià "continua avançant pel camí del desenvolupament sostenible", i ha aprofitat per recordar que el 2019 va ser la companyia hotelera que ho va ser més. "És un tema que ens preocupa molt" ha afegit, a més de reivindicar que per ell els quatre pilars perquè un establiment hoteler funcioni són "l'arquitectura, el disseny, la localització i la sostenibilitat."

A l'acte hi han estat presents importants autoritats de les Illes, com la presidenta del Govern, Francina Armengol, el batle de Palma, José Hila, i també la delegada del govern de l'Estat, Aina Calvo. Així mateix, hi ha participat amb un discurs l'expresident del Parlament Europeu i exministre de Turisme, Enrique Baron, que ha destacat la figura de l'hoteler mallorquí i la seva carrera.

stats