Economia 08/02/2021

Foment del Turisme adverteix que Eivissa es troba al límit

Segons la patronal, el teixit productiu de l'illa no podrà resistir una altra temporada "en blanc"

i
Ara Balears
1 min
Foment del Turisme adverteix que el sector a Eivissa es troba al límit

Foment del Turisme ha advertit aquest dilluns en un comunicat que el sector turístic d'Eivissa es troba al límit i que el teixit productiu no podrà resistir una altra temporada "en blanc" perquè la situació és "extrema". És per això que la patronal demana a l'Executiu balear que exigeixi al govern central "més ajudes directes" i demana un pla de rescat "urgent" per a les empreses per evitar-ne la fallida.

Segons ha informat l'agència Efe, la patronal exposa que les ajudes del Govern de Francina Armengol són benvingudes, però argumenta que són una "tireta per tallar una hemorràgia". A més, considera insuficients les bonificacions i ajornaments fiscals, ja que assegura que algunes empreses estan al límit de la fallida, mentre que altres ja hi han "sucumbit, víctimes de les restriccions imposades sense compensacions".

Des de Foment del Turisme demanen que s'agilitzi la campanya de vacunació per assegurar un estiu "sense contagis" i promocionar les Balears com una destinació turística segur. També reclamen més controls als ports i aeroports per evitar l'expansió del virus a l'illa.

stats