Economia 16/05/2023

Festes privades i totterrenys ran de mar: Nadal i Escarrer duen Beso Beach a Mallorca

El primer hotel ZEL, la marca creada per l'hoteler i el tennista, obrirà a Palmanova aquest juliol amb la intenció d'unir "els conceptes de festa i sesta"

3 min
El 'beach club' de Beso Beach a Eivissa.

PalmaEl conegut club de platja de les Pitiüses Beso Beach –freqüentat per famosos cada estiu– arriba a Mallorca aquest juliol de la mà de ZEL, la marca creada per Melià Hotels International i el tennista Rafel Nadal. Segons ha informat la cadena, dirigida per Gabriel Escarrer, el primer hotel ZEL obrirà a Palmanova amb la intenció d'unir "els conceptes de festa i sesta" i que "passar-ho bé i relaxar-se siguin una prioritat".

La firma Beso ja és present a Eivissa, Formentera, Estepona i Sitges, i en el cas de Mallorca, els dos empresaris volen importar a l'illa "la fórmula màgica de les taules amb peus a l'arena". De fet, a Formentera el xibiu de platja està ubicat al mateix Parc Natural de les Salines, declarat Reserva de la Biosfera. A la seva pàgina web, l'indret es ven com "un paradisíac ecosistema enmig de la Mediterrània. Un lloc màgic ple de vivències i experiències inoblidables envoltat d'aigües cristal·lines, arena blanca i brisa marina".

Un dels punts d'atracció del xibiu de platja és fer-se una foto al banc que té ubicat davant la mar, on es pot llegir "No hay verano sin beso".

Ara bé, la marca no va dubtar la temporada passada a anunciar un nou servei per a la seva clientela enmig d'aquest parc natural, concretament al beach club d'Eivissa. Beso Beach va contractar l'empresa BG Helicopters per oferir aquest mitjà de transport com a opció per arribar fins al club de platja. Per fer-ho possible, es va habilitar un terreny entre l'aeroport d'Eivissa i el restaurant, de manera que els helicòpters poguessin fer maniobres d'enlairament i aterrament. Des d'allà, segons va informar El Periódico de Ibiza, els clients són conduïts en un altre vehicle fins a l'establiment, a peu de platja. No obstant això, a l'apartat Beso Travel de la seva pàgina web aquesta opció encara no ha arribat.

El que sí que està disponible a les illes Pitiüses és el vaixell La Goletta, amb el qual Beso Beach proposa als seus clients "solcar les aigües cristal·lines que envolten aquestes meravelloses illes paradisíaques" i "gaudir de les cales i platges inaccessibles". El vaixell permet fer un day charter i també ofereix "dormir a bord i passar unes vacances en el paradís, lluny de l'estrès dels ports, despertant cada matí en una cala de somni". L'experiència, afegeixen, "inclou un experimentat capità que estarà al teu servei acompanyant-te en la teva aventura i duent-te a descobrir els racons més amagats de les illes".

Imatge dels helicòpters i els totterrenys que Beso Beach preveu oferir com a transport per arribar al club de platja.
El vaixell de Beso Beach, la Goletta.

Un altre dels serveis que promociona la firma Beso són els esdeveniments privats a qualsevol dels seus clubs. "Havies imaginat alguna vegada tenir el paradís a la teva disposició per celebrar el teu esdeveniment? Ara pots", anima l'empresa a la seva pàgina web, on ofereixen els seus clubs per fer "qualsevol celebració o esdeveniment". Així, Beso Beach es comercialitza com "un espai enmig de la naturalesa, on el sol es fusiona amb la brisa de la mar i el converteix en un escenari immillorable per acollir grans grups per celebrar qualsevol ocasió".

Palmanova, "el més semblant al paradís"

Pel que fa a la pròxima obertura de Beso, a Mallorca aquest juliol, la firma destaca de l'hotel on estarà ubicat "la seva essència purament mediterrània, com el seu fundador, Rafa Nadal". Tal com avancen, el club de platja estarà situat "devora una magnífica platja de més de 1.000 metres d'arena blanca i aigües cristal·lines", a Palmanova, una localització que venen com "el més semblant al paradís".

Amb tot, Beso Beach promociona Mallorca com "l'illa dels pobles màgics, envoltats de cales de somni en les quals passejar amb els seus tradicionals llaüts". A més, conviden a "viatjar per les seves nombroses i relaxades corbes, veure caigudes del sol màgiques als seus penya-segats, fins a arribar a aquell far i evadir-te de la realitat".

stats