Economia 26/10/2018

Felip VI diu que el turisme a les Balears "s'ha d'actualitzar" mitjançant la sostenibilitat i la digitalització

El rei va animar els directius a promoure "tecnologies en benefici de l'ésser humà" en el congrés anual de la CEDE

Efe
1 min
Nadia Calviño, Francina Armengol i Felip VI en el congrés anual de la CEDE.

PalmaEl rei Felip VI va participar aquest dijous en la clausura del congrés anual de la Confederació Espanyola de Directius i Empresaris (CEDE), en què va pronunciar un discurs que animava els directius a afavorir el desenvolupament de "noves formes de coneixement que permetin governar les tecnologies en benefici de l'ésser humà" i destacava que el turisme a les Balears "s'ha d'actualitzar".

El sector del turisme, amb un gran pes en aquesta comunitat autònoma, ha d'avançar cap a "la sostenibilitat i la digitalització", defensa el rei. "La primera impulsarà l'eficiència energètica i una gestió més ecològica, mentre que la segona intensificarà la connectivitat de les seves instal·lacions i procediments, a més de noves fórmules de comercialització", va apuntar.

El monarca va expressar la necessitat que la direcció empresarial acompanyi "les exigències de dos dels principals vectors de canvi que es perceben globalment: la creixent digitalització de la vida econòmica i social, i la lluita contra el canvi climàtic per propiciar el naixement de societats i economies realment sostenibles".

A l'acte de clausura del congrés de la CEDE també hi varen assistir la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, i la ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño.

stats