Economia 23/03/2022

EasyJet amplia un 115% la capacitat de la base estacional de Palma per a aquest estiu

L'aerolínia reobrirà aquest diumenge a Mallorca amb un vol a Ginebra

ARA Balears
1 min
Easyjet i Volotea han confirmat la seva aposta per gaudir de l'estiu a Menorca.

PalmaL'aerolínia easyJet, que aquest diumenge reobrirà la seva base estacional a Mallorca amb un vol entre Palma i Ginebra, ha informat en una nota que aquest estiu ampliarà la capacitat (oferta de seients) de la base estacional de Palma un 115%. Així, mentre que l'any passat tenia 1,3 milions de seients, aquesta temporada la xifra s'enfilarà fins als 2,8 milions.

Aquesta no és l'única novetat que ha presentat aquest dimecres el director general al sud d'Europa, Javier Gándara, ja que l'aerolínia també ampliarà el nombre d'avions establerts a Palma de 5 a 7, un fet que, segons la companyia, generarà la creació de 60 llocs de treball més. A més, aquest estiu hi haurà tres connexions noves entre Palma i Milà-Linate, Birmingham i Colònia, un fet que fa que en total hi hagi 27 rutes internacionals.

Durant la presentació, Javier Gándara, ha remarcat que cada vegada que es deixa més enrere la pandèmia del covid-19, "la confiança dels clients comença a créixer una vegada més", per això, ha assegurat que s'estan preparant per a un estiu que consideren que serà "molt fort". El director general també ha remarcat que Mallorca "sempre ha estat una de les destinacions preferides" dels seus clients.

stats