Economia 02/11/2022

El Consell de Mallorca redueix la temporalitat de la seva plantilla

Aquesta setmana ha començat la primera frase del procés d'estabilització laboral

ARA Balears
1 min
El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom

PalmaEl Consell de Mallorca ha anunciat aquest dilluns l'inici el procés d'estabilització laboral de la seva plantilla. Aquest dissabte es va publicar al BOIB la convocatòria de 388 places amb l'objectiu comú de reduir la temporalitat fins al 8% del total de la plantilla, tal com fixa la normativa estatal. A través d'un comunicat, han recordat que aquestes places formen part de les 1.309 que s'estabilitzaran pròximament.

L'entitat ha detallat que d'aquestes primeres 388 places convocades a la primera fase pel Consell de Mallorca, l'IMAS i l'ADT, 296 es convocaran pel sistema de concurs excepcional i 92 pel sistema de concurs oposició.

A més, han especificat que la regularització es distribuirà de la manera següent: 821 places a l'IMAS, 462 al Consell de Mallorca i 26 a l'ADT. Les 388 places que es convoquen en aquesta primera fase corresponen als subgrups funcionarials, A1, A2, als grups laborals A i B i Nivell 1 i Nivell 2 per concurs excepcional i concurs oposició. Un total de 186 pertanyen a l'IMAS i 202, al Consell de Mallorca.

El Consell Insular ha informat que en la segona fase del procés d'estabilització laboral de la seva plantilla (el mes de desembre) està previst que es convoquin la resta de places fins a arribar al total de 1.309 que s'estabilitzaran: 635 per part de l'IMAS i 286 per part del Consell de Mallorca i l'ADT.

D'altra banda, el Consell de Mallorca gestionarà la selecció de les places dels processos d'estabilització de 29 entitats locals de Mallorca, amb un total de 839 places, de personal funcionari i laboral.

stats