Economia 28/10/2020

El Consell de Mallorca allarga fins al febrer les ajudes a empreses per prevenir contagis de covid-19

L'import màxim de l'ajut és de 1.000 euros, que es poden destinar, per exemple, a la compra de material sanitari i de protecció o a eines de control de capacitat

Ara Balears
1 min
Una botiga de Palma amb rebaixes.

PalmaEl Consell de Mallorca ha aprovat aquest dimecres la modificació de la convocatòria d'ajuts destinada a persones autònomes i microempreses que vulguin adaptar-se a les mesures sanitàries per evitar contagis per covid-19. Les ajudes cobriran les despeses en material sanitari i higiènic, equips de protecció individual, senyalització o eines de control de capacitat fins al 28 de febrer de 2021, amb la qual cosa s'amplia el termini en quatre mesos.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha assegurat que "hem considerat necessari fer aquesta modificació en una convocatòria clau per al teixit econòmic. Ampliar el termini per sol·licitar els ajuts i flexibilitzar-ne l'execució és bàsic en aquests moments de dificultats econòmiques en què s'han de fer les adaptacions als nous hàbits". La institució insular ha destacat que la Cambra de Comerç gestiona aquesta convocatòria, que atorga fins a 1.000 euros per persona sol·licitant.

El Consell ha informat que també preveu ampliar fins a final d'any els ajuts per promocionar el producte i l'economia local en el marc d'ajudes plantejades al pla Mallorca Reacciona per la pandèmia.

stats