Empreses
Economia 25/11/2023

Caixa Colonya obre una nova oficina a Sóller

L'entitat bancària continua creixent en temps de crisi

ARA Balears
1 min
La inauguració de la nova oficina

PalmaCaixa Colonya ha obert una nova oficina a Sóller i ha augmentat així el nombre d'oficines a les Balears. En un període marcat pel tancament de sucursals bancàries, 900 a tot l'Estat, Colonya viu un procés de creixement i continua obrint-ne de noves. Aquesta oficina se suma a les dues obertes el febrer del 2020, just abans del confinament del covid i les conseqüències econòmiques i socials que va implicar. D'aquesta manera, l'entitat passa a tenir 18 oficines a Mallorca.

Segons ha explicat l'entitat bancària a través d'un comunicat, Sóller era un municipi on feia temps que volien obrir una oficina, però aquesta decisió es va ajornar a causa del covid i per la dificultat de trobar un local adequat. Finalment, aquest espai es va trobar a l'avinguda Jeroni Estades (entre l'estació del tren i la plaça). L'obertura d'aquest local es va aprovar el 12 de juny.

A més, Colonya està fent feina en la recerca de nous locals o en la rehabilitació de les oficines que ho necessitin. Així mateix, ha destacat que l'expansió de l'entitat no està tancada. De fet, es preveu enguany l'obertura d'una nova oficina a Ferreries, a Menorca. Amb aquestes dues noves oficines, l'entitat passa de 22 a 24 oficines arreu de les Illes Balears; concretament, 18 oficines a Mallorca, quatre a Menorca i dues a Eivissa.

stats