Economia 26/02/2021

CAEB reclama que s'intensifiquin els controls de les botellades i les festes en cases

La patronal considera "positiu" que ja es pugui donar un servei a la ciutadania i que molts autònoms, famílies i treballadors es posin en marxa

ARA Balears
1 min
Un operatiu policial a Felanitx.

PalmaLa patronal de restauració CAEB ha reclamat aquest divendres a les autoritats de les Balears que s'intensifiquin els controls de les botellades i les festes en cases per evitar un nou augment de contagis de coronavirus.

La patronal ha apuntat que considera "positiu" que ja es pugui donar un servei a la ciutadania i que molts autònoms, famílies i treballadors es posin en marxa. CAEB ha exposat que, del nou paquet d'ajudes anunciat pel govern espanyol, encara no sap "quines parts corresponen a ajudes directes, que són les que necessita el sector per poder continuar obert".

A més, la patronal fa una crida de responsabilitat a tots els associats, igual que a tots els seus clients, "amb la finalitat que l'illa pugui ser una destinació segura de vacances per als milions de turistes que ens visiten".

Cal recordar que aquest dijous el Govern va anunciar que permetrà que els bars i restaurants de Mallorca i Formentera puguin obrir les terrasses fins a les 17 h. Serà amb una capacitat del 50%, amb taules de fins a quatre persones i de dos nuclis de convivència. A partir d'aquest dimarts, també s'han autoritzat les reunions socials de fins a sis persones en interior i exterior, i de dos nuclis de convivència a tot l'Arxipèlag menys a Eivissa, on la incidència del virus és encara alta.

stats