Economia 19/01/2022

Armengol es presenta a Fitur com l'exemple a seguir per a les destinacions turístiques

La presidenta del Govern ha considerat que a partir de la nova llei turística moltes destinacions turístiques d'arreu del món seguiran el camí de les Balears

1 min
La presidenta Armengol a la roda de premsa d'inauguració de Fitur.

PalmaEl turisme regenerador a partir de l'economia circular és la idea sobre la qual han voltat els discursos de la presidenta del Govern, Francina Armengol i del conseller de Turisme, Iago Negueruela a la roda de premsa d'inauguració de Fitur. De fet, Armengol s'ha mostrat confiada amb la qualitat de la nova llei turística, i ha afirmat que quan es comenci a implantar, les principals destinacions turístiques del món seguiran les seves passes.

Així i tot, d'ençà que dilluns mateix la presidenta presentà la llei a la fira de turisme internacional, a Madrid, els mitjans s'han omplert de les queixes i disquisicions que els hotelers s'han esforçat a fer visibles respecte de la llei. En aquest sentit, el conseller Negueruela ha sortit al pas dient que "és un procés dialogat, treballat i que, per descomptat, té un recorregut", referint-se que encara queden molts de punts per tractar.

"Estam d'acord en el fons i en la importància de les mesures", ha dit el conseller, afegint que "la societat i el sector ha entès que fa falta fer aquest canvi". Alhora, també ha reconegut que ara començarà "un procés de dialeg per arribar a un consens".

Optimisme en la temporada vinent

Tant Francina Armengol com Iago Negueruela s'han mostrat molt optimistes respecte de la pròxima temporada turística a les Illes. De fet, Armengol ha dit que "la temporada de 2022 es presenta infinitament millor perquè estam infinitament millor que l'any passat". Per altra banda, Iago Negueruela ha parlat més de dades, i haassegurant que durant aquest 2022 es recuperarà tot el turisme estatal i les Illes es consolidaran com una de les destinacions més segures de la Mediterrània a part de ser líders a curt termini.

stats