Economia 01/05/2018

Armengol reivindica el suport social a l'impost turístic

Segons Armengol, l'impost "es cobra amb tota tranquil·litat" i "té un gran suport social"

Efe
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan, en imatge d'arxiu.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts que l'impost de turisme sostenible "es cobra amb tota tranquil·litat, té un gran suport social i no suposa cap dificultat als turistes".

El dia que entra en vigor la pujada d'aquest tribut per als creuers turístics, Armengol ha recordat que "l'impost reverteix en un fons que es reparteix per millorar la qualitat del medi ambient de les Illes, amb projectes emblemàtics que es decideixen entre tots" als mitjans abans de l'inici de la manifestació del primer de maig, a Palma, en la qual ha participat la presidenta.

"La taxa, tant dels creuers com dels establiments d'allotjament de Balears es va modificar en els pressupostos del 2018 per ajustar-se a la realitat del nostre mercat turístic", ha dit Armengol sobre la modificació perquè els visitants a bord de creuers paguin entre 0,5 i 2 euros per dia.

Segons Armengol, l'impost "es cobra amb tota tranquil·litat". "Té un gran suport social i no suposa cap dificultat als turistes, que contribueixen al fet que la seva destinació turística, la nostra terra, sigui millor cada any i per això vulguin tornar a visitar-la", ha afegit.

stats