Economia 05/04/2022

Aerolínies alemanyes preparen avions més grans per abastir el turisme de Setmana Santa

El conseller de Model Econòmic ha assegurat que s'afronta l'inici de la temporada amb "la feina ben feta entre el Govern i els agents econòmics" i unes molt bones perspectives

1 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

PalmaLa pròxima Setmana Santa apunta a ser el tret de sortida de la temporada turística amb una força que recordarà, sense gaire diferència aparent, la temporada del 2019. El conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, ha assegurat que s'afronta amb "la feina ben feta amb els agents socials i amb unes molt bones perspectives".

De fet, segons ha reconegut el conseller, les principals aerolínies alemanyes han hagut de disposar d'avions de major grandària perquè finalment esperen més gent de la que s'havia previst en un principi. Alhora, i ràpidament, el conseller ha volgut posar el focus sobre les dades del mercat laboral anunciades ahir, que demostren una reactivació patent amb més persones afiliades a la Seguretat Social que el 2019.

Ha estat dins aquest camp on Negueruela s'ha encarat més amb la diputada del Partit Popular Salomé Cabrera. La representant del partit conservador ha retret a Negueruela que no hagi defensat els treballadors davant el govern central, "per haver anunciat la pròrroga dels ERTO una setmana abans, per haver dit que es recuperarien tots els fixos discontinus a l'abril o pel caos que hi ha al SEPE".

Així doncs, el conseller Negueruela li ha rebatut les paraules demanant-li si està "contenta" perquè s'hagin reduït els contractes d'un a tres dies, per l'afiliació "històrica" el mes de març a la Seguretat Social o per "tenir més contractes indefinits que temporals". I ha sentenciat: "Si s'alegra de tot això, no sé per què el PP vota en contra de la reforma laboral i de la millora de les condicions de vida dels treballadors de les Balears".

stats