Iberia Express afegeix cinc freqüències setmanals a la seva ruta entre Palma i Madrid

Durant aquesta temporada d'hivern, la companyia low cost incrementa l'oferta d'aquesta connexió en 44.000 places 

Iberia   Express , la companyia de baix cost d' Iberia , oferirà aquest hivern un total de 35 vols setmanals entre Palma i Madrid, fet que suposa un increment de cinc connexions respecte de l'any passat, segons ha explicat aquest dimarts el conseller delegat,  Fernando  Candela.

D'aquesta manera, es passa d'una oferta de 243.000 seients de l'any passat als 287.000 que s'ofereixen a partir del dissabte 27 d'octubre, un augment del 18%, que col·loca aquesta ruta com la de major creixement entre les connexions domèstiques de la companyia.

Iberia   Express  ha registrat un constant creixement d'ençà que va iniciar les seves operacions el 2012. En el cas d'aquesta ruta s'ha passat dels 321.000 seients de 2013 als 712.000 de l'any passat, és a dir de 2,1 a 5,1 vols setmanals. El nombre de passatgers ha crescut també dels 232.000 als 586.000.

Candela ha explicat que es continua apostat per la ruta Palma-Madrid, ja que la resposta del mercat ha estat sempre molt positiva, i ha destacat que la principal fortalesa d' Iberia   Express  és l'oferta de connexions amb tot el món que ofereix des de Madrid a través de la companyia  Iberia  i els seus aliats  del grup Oneworld .

Pel que fa a les tarifes, el preu més econòmic per volar entre Madrid-Mallorca-Madrid amb  Iberia   Express  és de 46 euros (32 euros per a residents de les Illes Balears), amb preus variables si la compra és de només anada o d'anada i tornada.

Candela ha indicat que la seva aerolínia ofereix una transparència total pel que fa a les tarifes i ha assegurat que no s'han incrementat els preus aprofitant l'augment del descompte de resident al 75%. El conseller delegat de l'empresa destaca que en dates punta, com un pont o les festes de Nadal,  és  normal que els preus es puguin disparar, ja que hi ha molta demanda.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF