Armengol destaca a Londres l'ampliació de la temporada turística

La presidenta ha remarcat que durant els mesos d'hivern les aerolínies han programat un 22,3% més de vols que l'any passat

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat a la World Travel Markt de Londres l'allargament de la temporada turística i les "bones" previsions per a la temporada baixa. Segons ha recollit en un comunicat l'executiu autonòmic, les previsions de Turespaña per a l'hivern estimen un creixement interanual del turisme britànic a les Illes Balears d'un 58%, molt superior al 4% que s'espera per al conjunt de l'Estat.

Armengol ha remarcat que durant els mesos d'hivern les aerolínies han programat un 22,3% més de vols que l'any passat. "S’allarga la temporada, s’incrementa la despesa per turista, els treballadors fan feina durant més mesos i les previsions de cara a la temporada d’hivern són positives: milloram la connectivitat i el nombre de visitants quan més fa falta", ha assegurat la presidenta. 

Així mateix, la titular de l’executiu ha recordat que "és la primera gran fira turística internacional en la qual participen tots els consells insulars amb les competències de promoció turística ja transferides i dotades econòmicament". En aquest sentit, ha manifestat que "el Govern continua treballant amb els consells les estratègies que són d’interès comú per a totes les illes, amb l’objectiu de consolidar l’aposta per la qualitat, augmentar les connexions i potenciar la temporada d’hivern".

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF