Economia 29/02/2024

20 empreses participen en la Segona Fira de l'Ocupació de Cala Millor

Cada empresa va sortir de la jornada amb més de 50 candidats possibles per cobrir les diferents vacants professionals

ARA Balears
2 min
Diversos estands d'empreses que participaven en la fira

PalmaUna vintena d'empreses de diferents sectors econòmics (hostaleria, restauració, comerç, joieria i rellotgeria) varen participar en la Segona Fira de l'Ocupació de Cala Millor, que va tenir lloc aquest dimecres a l'Auditori Sa Màniga. Cada empresa va sortir de la jornada amb més de 50 candidats possibles (més de 300 en total) per cobrir les diferents vacants professionals, tant de temporada com a temps complet durant tot l'any, amb més de 100 llocs de feina disponibles.

Segons ha explicat el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar en una nota de premsa, l'objectiu de la fira és establir sinergies entre la població que es troba en situació de recerca de feina i les empreses de la zona que necessiten cobrir una àmplia varietat de llocs de feina, des de treballadors de serveis bàsics fins a personal especialitzat en finances, entre d'altres.

Així, durant la trobada, els candidats varen poder interactuar amb els representants de les signatures comercials, varen presentar els seus currículums i varen discutir sobre les seves habilitats i experiència. D'aquesta manera, les empreses varen fer entrevistes personalitzades i varen recopilar més 300 currículums dirigits a cobrir els seus llocs vacants actuals o futurs.

La jornada es va desenvolupar entre les 9 i les 17 h, i es varen fer tallers dirigits a persones en recerca activa de feina, per proporcionar-los eines i tècniques enfocades a les entrevistes de feina. A més, de 9 a 10 h es va fer la taula rodona Optimizar el talento: desafíos y estrategias en la selección y retención de personal cualificado, durant la qual es varen abordar temes com la captació de talent, la importància de la relació entre les empreses i la universitat, la problemàtica de l'allotjament o el canvi d'estratègies de selecció en els darrers anys. En acabar la taula rodona, es varen obrir les portes del recinte perquè començassin les entrevistes de feina.

stats