Cultura 06/06/2014

Vanessa Paradis actua al Barts amb Benjamin Biolay

La cantant interpretarà els temes del nou disc 'Love songs'

Ara
1 min

BarcelonaLa cantant francesa Vanessa Paradis actuarà dijous 26 de juny al Teatre Barts. La cantant i actriu francesa interpretarà els temes del nou disc ' Love Songs' en l' única actuació a l'estat. L'espectacle conté cançons en anglès, francès, italià, ritmes de bossa, rock, soul, jazz i compta amb Benjamin Biolay al concert de Barcelona.

Ell mateix ha sigut qui ha arranjat les 20 cançons compostes per masculins com Adrien Gallo (BB Brunes), Ben Ricour, François Villevieille (Elephant), Marcel Kanche, Carl Barât (ex Libertines), Mathieu Boogaerts i Benjamin Biolay i Mikaël Furnon (Mickey 3D). Paradis xiuxiueja aquestes 'Love songs' com si fossin confidències, amb els llavis enganxats al micròfon.

L'enregistrament es va realitzar al llegendari estudi de Brussel·les ICP, on s'instal·laren Benjamin Biolay i alguns dels seus còmplices més fidels, com el bateria i percussionista Denis Benarrosh i el guitarrista Nicolas Fiszman.

El concert ha estat organitzat per French Bis, que programa a Barcelona els millors artistes francesos de l'actualitat com Jamel Debbouze, Brigitte, Audrey Lamy, Matthieu Chedid -M-, Jamel Comedy Club o IAM, Olivia Ruiz o Vanessa Paradis.

stats