MÚSICA
Cultura 11/09/2017

Quatre bandes mallorquines participaran a l'esdeveniment musical Monkey Week de Sevilla

Escorpio, The Wheels, Zulu Zulu i Go Cactus són les formacions seleccionades

Ara Balears
2 min
La banda Go Cactus.

PalmaL'esdeveniment musical Monkey Week de Sevilla, que es durà a terme entre el 9 i el 14 d'octubre, ha seleccionat quatre bandes mallorquines, Escorpio, The Wheels, Zulu Zulu i Go Cactus, per participar en el festival en dos concerts cada grup i en el marc del circuit de 'showcases'.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (Illenc), ha gestionat les acreditacions professionals dels grups seleccionats per actuar a la fira i l'oferta de subvencions per al desplaçament dels músics fins a Sevilla. L'IEB també disposarà d'un estand a la zona professional de l'esdeveniment anomenat Monkey Market i es participarà al Monkey Brain (jornades professionals) amb trobades amb programadors internacionals, segons informen en un comunicat.

Escorpio (2013) és un trio mallorquí format per Toni Cobretti (The Last Dandies), Rafa Corromput i Sofía de Dol. El seu estil post-punk dels vuitanta obscur i amb lletres directes fa d'Escorpio un dels grups de les nostres Illes amb més projecció dins el seu gènere musical.

The Wheels (2010) fa pop psicodèlic que tant té de clàssic com de la generació neopsicodèlica actual. Guille Borrás, Lluís Borràs, Iván Palacios, Erik Porta i Rick Sena formen el quintet, un dels de més projecció internacional actualment.

Zulu Zulu (2017) és una banda mallorquina que conjuga ritmes africans amb melodies pop. Està formada per tres membres amb un llarg historial i que toquen en directe: Fi-Lyon, M.Zebra i Girafa. La seva extravagant posada en escena no deixa indiferent ningú.

Go Cactus (2016) és un trio jove que destaca per la seva energia i per la capacitat d'interpretació, amb melodies fresques i arranjaments que sonen sixties partint del rock surfer.

El Monkey Week és una trobada per a professionals i dos dies de concerts a la ciutat de Sevilla, un fòrum de debat, anàlisis i projecció per als grups musicals del futur.

stats