Festivals
Cultura 10/11/2022

The Chemical Brothers i Vetusta Morla: primers caps de cartell del Mallorca Live 2023

El festival ha fet públics els primers artistes confirmats de la propera edició, entre els quals hi ha Xavibo i Bilo com a artistes locals

ARA Balears
1 min
Cartell del Mallorca Live 2023.

PalmaEl Mallorca Live Festival ha confirmat els primers artistes per a la seva edició de 2023, amb The Chemical Brothers, Vetusta Morla i la DJ Peggy Gou com a plats forts.

La sisena edició d'una de les trobades musicals més importants de l'any tindrà lloc entre els dies 18 i 20 de maig a l'antic Aquapark de Calvià i els primers abonaments ja s'han posat a la venda a partir de 119 euros, segons ha anunciat l'empresa organitzadora.

Dels 28 grups confirmats per ara, destaquen el duo de música electrònica The Chemical Brothers, que visitarà les Balears per primer pic, amb més de 30 anys de carrera sobre els escenaris, acompanyats d'èxits com Hey Girl Hey Boy, Galvanize o Got To Keep On. D'altra banda, els assistents a la cita podran gaudir d'un dels grups més destacats de l'escena pop-rock espanyola, com són Vetusta Morla, que presentaran el seu nou disc Cable a Tierra, pel qual reberen tres nominacions als Premis Grammy Latinos. Per donar suport a la parcel·la electrònica, el festival acollirà la DJ sud-coreana Peggy Gou, que des del seu debut l'any 2016 ha arribat a convertir-se en una icona de la cultura de club i la moda.

També hi haurà representació dels grups locals amb Dollar Selmouni, L.A., Xavibo o Bilo, entre altres; o grups de diversos estils com ara Rusowsky, Yendry, Jimena Amarillo, Blanco Palamera, Ralphie Choo i molts més.

stats