Cultura 30/11/2020

El teatre Mar i Terra acollirà la II Setmana de la Dramatúrgia

Aquesta segona edició inclourà tallers enfocats al sector, xerrades, una 'masterclass' i la semifinal de l'Art Jove de Literatura amb lectures dramatitzades

Ara Balears
1 min
Presentació en el Teatre Mar i Terra.

PalmaEl teatre Mar i Terra acollirà la II Setmana de la Dramatúrgia a partir d'aquest divendres i fins al 14 de desembre. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, aquesta segona edició inclourà enguany una sèrie d'activitats, com tallers enfocats al sector, xerrades, una masterclass i la semifinal de l'Art Jove de Literatura amb lectures dramatitzades.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha assegurat durant la presentació que "tot i que no va ser possible fer-la en el seu moment per les circumstàncies d'enguany, hem volgut mantenir viu l'esperit de la Setmana de la Dramatúrgia".

Programa de la II Setmana de la Dramatúrgia.

En concret, del 4 al 6 de desembre Helena Tornero oferirà un taller d'escriptura col·lectiva organitzat per l'ADIB en col·laboració amb l'APIB i el Consell de Mallorca. A més, el Mar i Terra acollirà també un taller de dramatúrgia amb Denise Duncan del 7 a l'11 de desembre.

Dia 10 hi haurà una xerrada sobre els drets d'autor en l'era digital que farà Mario Sepúlveda i dia 12 a les 10 h hi haurà un concurs en línia titulat 'L'autor de l'era digital', una iniciativa que ha rebut el suport de l'SGAE.

El diumenge 13 de desembre de les 10 h a les 14 h es farà una masterclass de dramatúrgia amb Joan Yago amb el suport de l'Ajuntament de Palma. Per acabar, a les 19 h es disputarà la semifinal de l'Art Jove de Literatura. ës una mostra en format lectura dramatitzada en la qual s'escoltaran els textos dels semifinalistes i es decidirà quins seran els textos que passaran a la gran final del certamen.

stats