Orquesta Simfònica Illes Balears
Cultura 24/07/2023

La Simfònica finalitza el cicle Estius Simfònics amb el pianista Dmytro Choni i la soprano Olena Tokar

La temporada 2023-2024 continuarà apostant per la participació d'artistes de les Illes

ARA Balears
1 min
Cartell 5è Estius Simfònics

PalmaL'Orquesta Simfònica Illes Balears finalitzarà el cicle Estius Simfònics 2023 dimecres 26 de juliol a les 22 h, al castell de Bellver. En aquesta darrera actuació s'interpretarà el Concert per a piano núm. 3 de Beethoven, amb el pianista solista Dmytro Choni i àries de Verdi, Dvorak, Puccini, Gounod i Lehár amb la soprano Olena Tokar. El cinquè concert al castell de Bellver, dirigit per Pablo Mielgo, compta amb la col·laboració del Festival de Lucerna i la Fundació Kühne. La Simfònica posarà punt final a l'estiu i a la temporada 2022-2023 amb la participació en el Festival Cap Rocat els dies 4 i 6 d'agost i en la 62a edició del Festival de Pollença el 12 d'agost.

La temporada 2023-2024, que abasta de setembre a maig, inclourà tres cicles d'abonaments amb 18 concerts i continurà apostant per la participació d'artistes de les Balears com el violinista Francisco Fullana, la soprano Maria Camps, el tenor Joan Lainez, així com un concert homenatge al guitarrista Gabriel Estarellas dirigit pel seu fill i interpretat per Antonio Perelló.

El primer concert serà el 27 de setembre al teatre Principal de Palma amb el Cor UMA de Mallorca per interpretar algunes de les bandes sonores més famoses del cinema. Els abonaments estaran disponibles a partir del 4 de setembre (Cicle Auditòrium de Palma); el 7 de setembre (Cicle Trui Teatre) i 5 de setembre (Cicle Teatre Principal de Palma).

stats