La serra de Tramuntana també amaga literatura

El col·lectiu Tramuntana XXI organitza una ponència sobre les obres vinculades amb la serra amb l'obra del campaneter Llorenç Riber com a referència

A banda dels tresors naturals i paisatgístics, la serra de Tramuntana també amaga literatura. Per tal de descobrir-la i posar en valor aquells autors i obres que versen sobre el paratge natural de Mallorca, el col·lectiu Tramuntana XXI ha organitzat una ponència sobre la història de la literatura vinculada a la serra de Tramuntana.

La ponència, que anirà a càrrec de Damià Pons i es farà a Campanet, assumeix la mirada de l'escriptor i poeta campaneter Llorenç Riber (Campanet, Mallorca, 1881 - Campanet, Mallorca, 1958) i aquella visió dels espais que inspiraren la seva obra. 

La ponència es farà el proper 27 de gener a la plaça Major de Campanet. A les 10.45 h començarà la ponència a càrrec de Damià Pons, i a les 11.30 h es farà un itinerari per Campanet per conèixer aquells espais i racons que inspiraren l'obra de Riber.

A més, els que hi esitguin interessats, es podran inscriure a info@tramuntanaxxi.com per quedar a dinar per un preu de 12 euros.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF