Cultura 07/06/2017

Sebastià Mascaró serà el nou director del Casal Solleric

Liderarà la nova Direcció General d'Arts Visuals i Programes Públics de la Regidoria de Cultura de Cort

Margalida Mateu
2 min
Sebastià Mascaró serà el nou director del Casal Solleric.

PalmaSebastià Mascaró ha estat la persona elegida per la Regidoria de Cultura de Cort per estar al capdavant de la nova Direcció General d'Arts Visuals i Programes Públics, és a dir, qui dirigirà el Casal Solleric i el CAC Ses Voltes. L'Ajuntament, amb la creació d'aquests nou òrgans, vol tancar més d'un any i mig de polèmica d'aquestes institucions.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha manifestat que aquesta nova direcció general (que dependrà de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística) té com a objectiu "impulsar i dirigir les polítiques municipals en matèries d'arts visuals, a més de la captació de nous públics com a prioritat". És per aquest motiu que han optat pel perfil de Sebastià Mascaró, que és tècnic del Departament d'Educació d'Es Baluard des del 2004.

Una de les tasques del nou director general serà la de "centrar-se en la programació del Casal Solleric i el CAC de Ses Voltes a partir del mes de setembre". "Creim que és una persona que coneix bé el sector i posa el punt d'atenció en el públic, i això és el que volíem", ha afegit el regidor de Cultura, Llorenç Carrió.

La previsió és que Mascaró s’hi incorpori aquest juny, una vegada n’aprovi el nomenament la Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma. Per a aquest nou càrrec, s'ha transferit a Mascaró el mateix sou que hauria tingut amb la Fundació Palma Espais d'Art –en procés d'extinció– i cobrarà 38.509 euros bruts l'any.

Sebastià Mascaró (Felanitx, 1975) és llicenciat en Història de l’Art per la UIB (2002). Des de 2005 treballa a l’Àrea de Desenvolupament educatiu, Formació i Programes públics d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma. Amb el seu equip dissenya, coordina i implementa les activitats i programes educatius diversos dirigits als centres educatius. Va ser docent de Garantia social en l’Ensenyament Secundari i des de fa uns anys imparteix programes de formació de professorat i a d’altres sectors professionals.

stats