Música
Cultura 10/11/2014

Roger Mas oferirà un concert especial en format elèctric a l'Apolo

El cantautor recuperarà el 20 de novembre les cançons del que havia de ser el seu segon disc i que, finalment, va ser rebutjat per la discogràfica

Ara
1 min

BarcelonaEl músic Roger Mas realitzarà un concert especial amb format elèctric el 20 de novembre en un concert a la Sala Apolo de Barcelona. El cantautor reinterpretarà temes emblemàtics del seu repertori, però també temes menys coneguts i algunes composicions inèdites.

El concert forma part de la gira 'Torna pel camí de les Serps' en què, després de la col·laboració amb la Cobla Sant Jordi o el projecte 'Les cançons tel·lúriques, Roger Mas passa del gran format a la banda, i de la guitarra acústica a l'elèctrica. La formació comptarà amb Mas en la veu i la guitarra; Arcadi Marcet en el baix, i Marc Mujal en la bateria.

Mas recupera d'aquesta manera el que havia d'haver estat el segon disc de la seva trajectòria i que, després de ser rebutjat el 1998 per la discogràfica. Les cançons d'aquest treball van acabar apareixent en successius discos, però fins ara no s'havien pogut escoltar en el seu context original. Entre les cançons que sonaran a la gira hi haurà 'La senyora dels guants vermells', 'Les maragdes', 'Sang', 'Després de la tempesta', 'Tinc un blau brut d'abril eixut', i 'La dansa de la serp'.

stats