Cultura 19/11/2020

La llibreria Quart Creixent de Palma rep una menció especial en la tercera edició del Premi Llengua Nacional

La distinció reconeix la difusió que l'entitat ha fet de la literatura catalana i en català durant gairebé quatre dècades i també la seva àmplia oferta cultural i lingüística a la ciutat

Ara Balears
1 min
La  llibreria Quart Creixent celebra el seu 38è anivsersari amb vistes al futur

La llibreria Quart Creixen, ubicada al carrer d'en Rubí número 5 de Palma, ha obtingut una menció especial en la tercera edició del Premi Llengua Nacional, que atorga l'Associació Llengua Nacional amb el suport de la Generalitat.

L'associació es va fundar l'any 1991 i el 2018 va posar en marxa el premi, que pretén reconèixer projectes empresarials d'arreu dels Països Catalans que mostrin un compromís ferm amb el català i que contribueixin a l'extensió de l'ús de la llengua.

El lliurament de la tercera edició dels premis s'ha fet en format virtual i ha reconegut Quart Creixent per la difusió que fa de la literatura catalana i en català durant gairebé quatre dècades. A més, se n'ha destacat el fet que ofereix una àmplia oferta cultural i lingüística a la ciutat de Palma, a més de la contribució a la lectura en català. El premi està dotat amb 500 euros.

El soci fundador de la llibreria, Jaume Corbera, ha agraït la distinció i ha recordat, en una intervenció feta a través de vídeo, l'objectiu pel qual van obrir la llibreria: "Volíem normalitzar la llengua catalana, perquè és la nostra essència, i volíem que fos present a les llibreries. Volíem que tots els llibres que es fessin en català es poguessin trobar a Mallorca".

El guardonat amb el Premi Llengua Nacional en aquesta edició ha estat el diari econòmic i empresarial Via Empresa.

stats