La llibreria Quart Creixent de Palma rep una menció especial en la tercera edició del Premi Llengua Nacional

La distinció reconeix la difusió que l'entitat ha fet de la literatura catalana i en català durant gairebé quatre dècades i també la seva àmplia oferta cultural i lingüística a la ciutat

La  llibreria Quart Creixent celebra el seu 38è anivsersari amb vistes al futur
Ara Balears
19/11/2020
1 min

La llibreria Quart Creixen, ubicada al carrer d'en Rubí número 5 de Palma, ha obtingut una menció especial en la tercera edició del Premi Llengua Nacional, que atorga l'Associació Llengua Nacional amb el suport de la Generalitat.

L'associació es va fundar l'any 1991 i el 2018 va posar en marxa el premi, que pretén reconèixer projectes empresarials d'arreu dels Països Catalans que mostrin un compromís ferm amb el català i que contribueixin a l'extensió de l'ús de la llengua.

El lliurament de la tercera edició dels premis s'ha fet en format virtual i ha reconegut Quart Creixent per la difusió que fa de la literatura catalana i en català durant gairebé quatre dècades. A més, se n'ha destacat el fet que ofereix una àmplia oferta cultural i lingüística a la ciutat de Palma, a més de la contribució a la lectura en català. El premi està dotat amb 500 euros.

El soci fundador de la llibreria, Jaume Corbera, ha agraït la distinció i ha recordat, en una intervenció feta a través de vídeo, l'objectiu pel qual van obrir la llibreria: "Volíem normalitzar la llengua catalana, perquè és la nostra essència, i volíem que fos present a les llibreries. Volíem que tots els llibres que es fessin en català es poguessin trobar a Mallorca".

El guardonat amb el Premi Llengua Nacional en aquesta edició ha estat el diari econòmic i empresarial Via Empresa.

stats