Cultura 29/01/2019

Quaranta-vuit joves músics participen en el IX Campus Rock de Manacor

Tindrà lloc del 8 al 10 de febrer al Conservatori Municipal

Ara Balears
2 min
El director del conservatori de Manacor, Jaume Tomàs, i la batlessa, Catalina Riera, presentant el  Campus Rock.

ManacorManacor acull per novè any consecutiu el Campus Rock destinat a joves músics. Del 8 al 10 de febrer, joves estudiants i músics amb ganes de desenvolupar el seu talent tindran la seva cita anual amb professionals del sector al Conservatori Municipal de Manacor i al Teatre de Manacor.

Les places per al IX Campus Rock ja s’han exhaurit, la qual cosa mostra l’interès que desperta aquest taller entre els joves músics de Manacor, Mallorca i la resta de l'Estat.

El participants estaran en contacte directe amb els músics professionals Toni Xuclà (Menaix a Truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua), Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto), la cantant, poetessa i compositora Clara Fiol i el músic manacorí Toni Nadal.

Els joves es dividiran en diferents formacions de rock. Bateries, guitarres, baixos, instrumentistes de vent, teclistes i cantants faran feina durant tot el cap de setmana sobre un repertori de cançons de Queen, balades dels grans clàssics del rock i del pop, cançons en català i algunes cançons emmarcades en l’anomenat rock dur.

Es formaran diversos subgrups que, amb estils diferents, treballaran durant el cap de setmana. A més, també assistiran al taller de composició de cançons, que impartirà Clara Fiol. "Enguany, a més, tornam a oferir el Mini Campus Rock, que acollirà nins i nines de 8 a 11 anys", explica el director del Conservatori Municipal de Manacor, Jaume Tomàs.

La feina que tots els joves músics faran durant els dies 8, 9 i 10 de febrer “es podrà escoltar al concert final que es farà al Teatre de Manacor el diumenge dia 10 de febrer. Durant el concert s’oferiran versions de grans clàssics musicals, però "una part important del campus gira al voltant de la composició de cançons i per això les cançons compostes pels participants es podran escoltar al concert final", afegeix Jaume Tomàs.

stats