Cultura 19/02/2020

Susy Gómez, M. Reme Silvestre, Mark Titchner i Tomás Pizá, protagonistes del darrer Box 27 del Solleric

Amb aquesta edició conclou, després de tres anys, el projecte artístic comissariat per Tolo Cañellas

Ara Balears
2 min
Susy Gómez, M. Reme Silvestre, Mark Titchner i Tomás Pizá, protagonistes del Box 27 del Solleric

PalmaLa tercera i darrera edició del Box 27 inclourà els artistes Susy Gómez, M. Reme Silvestre, Mark Titchner i Tomás Pizá. Aquest dimecres, la directora del casal, Aina Bauzà, i el regidor de Cultura de Cort, Antoni Noguera, han presentat l'edició 2020 d'aquest projecte artístic, en un acte en què també han acudit l'artista Susy Gómez i el comissari, Tolo Cañellas.

Aquesta tercera etapa comença amb Take care, de Gómez, una proposta que es presenta "de manera deslocalitzada, o més aviat bilocalitzada", detalla el centre d'art i creació en un comunicat. Així, el que presumptament hauria de passar espacialment a l'adreça de Box 27, al passeig del Born del mateix número, passa al mostrador de la farmàcia Buades, a la plaça del Rei Joan Carles I, 3, que s'ha prestat a col·laborar en aquesta permuta.

Aquest gest vol generar confusió i diàleg, qüestionant quin és el lloc de l’art. "Realment té un lloc específic on ser mostrat? O potser pot trobar-se a qualsevol banda? Gómez no pretén

donar-hi una resposta clara, simplement, plantejar-ho i que cadascú en tregui les

seves pròpies conclusions", precisa el full de sala del projecte.

Noguera ha destacat que "el Box 27 és un espai singular del Solleric, una finestra situada a la façana que dona al passeig del Born, l'únic espai d'art contemporani que dona directament al carrer un espai expositiu de 4 metres quadrats que interactua amb l'exterior, i és mediador entre el passeig del Born i el centre d'art".

Després de la intervenció de Susy Gómez, arribarà el torn de M. Reme Silvestre, que exposarà a l'emblemàtic espai del Solleric del 14 de maig al 2 d'agost. A partir del 6 d'agost i fins a l'1 de novembre, hi exposarà Mark Titchner, i conclourà el projecte Tomás Pizá, l'obra del qual hi serà del 6 de novembre al 31 de desembre.

stats