Cultura 13/12/2021

El Principal de Palma regularitza l'activitat del seu cor

Els membres cantaires disposaran de contracte i assegurança segons s'ha aprovat aquest dilluns al patronat de la Fundació

1 min
El Cor del teatre Principal de Palma, a l'escenari, durant una funció de 'L'elisir d'amore'.

PalmaEl patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma ha aprovat aquest dilluns el pressupost per al 2022, la programació del primer semestre del 2022, el Pla d’activitats i la regularització del cor de cantaires, entre altres punts. El pressupost aprovat pel patronat és de 6.000.000 d’euros, 400.000 euros més que el pressupost del 2021. Amb aquest increment, el Principal consolidarà llocs de feina, internalitzarà serveis i regularitzarà l’activitat del cor.

Ara, els cantaires tindran cobertes les actuacions i els assajos. La regularització de les activitats del cor era una aspiració llargament demanada per la formació coral.

També s’ha aprovat la incorporació de dos membres més al consell assessor tècnic: l’artista i cantant Miquela Lladó, que té una llarga trajectòria en el món de la música popular; i Josep Antoni Mendiola, crític, escriptor i col·laborador de l'ARA Balears.

Així mateix, es regularà l’activitat dins del teatre en temes que van des dels horaris fins a les assegurances. El patronat reuneix representants de tots els partits polítics que hi ha en el Consell de Mallorca.

stats