Cultura 27/04/2022

El pianista Toni Mora Tur presenta el seu àlbum, 'Sol', a Palma

El concert serà a l'espai Ca’n Fogarada aquest divendres, 29 d'abril

1 min
El pianista Toni Mora Tur.

PalmaSol és el primer treball en solitari del pianista i compositor de Palma Toni Mora Tur (1996). Després de presentar-lo a sa Pobla, aquest divendres, 29 d’abril, ho farà a la ciutat que l'ha vist créixer. El concert es farà a l'espai de connexió creativa Ca’n Fogarada (camí de Jesús 113, Palma), a les 19 h.

De formació jazzística (es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC), el recital que oferirà Mora Tur serà de composicions originals que beuen de molts estils diferents i generen sempre amplis espais per a la improvisació. Amb un format de piano sol, el músic presentarà aquest àlbum: personal, íntim i divers. Amb referents com Keith Jarrett, Brad Mehldau i Fred Hersch, Toni Mora Tur estendrà la mà al públic per mostrar-li el seu propi imaginari musical, on composició i improvisació conviuen i s’entrellacen amb fluïdesa.

El pianista i compositor ha format part de projectes musicals a Mallorca com la Glissando Big Band, el grup del bateria americà Julian Vaughn o la Big Band de Toni Vaquer, així com projectes vinculats a la ciutat de Barcelona com el Fly’s Quintet o Sandalwood Trio. Actualment resideix a Madrid, des d’on combina la seva carrera com a intèrpret i compositor amb la de docent. També colidera el quartet Big Babo.

stats