CINEMA
Cultura 16/01/2013

La nova pel·lícula d'Isabel Coixet participarà a la Berlinale

La cineasta catalana portarà 'Ayer no termina nunca' a la secció paral·lela Panorama del festival de Berlín, que comença el 7 de febrer

Ara
1 min
Coixet portarà al cinema  la catàstrofe del Prestige

BarcelonaLa nova pel·lícula d'Isabel Coixet, 'Ayer no termina nunca', participarà a la Berlinale. El festival de cinema de Berlín, que arrencarà el 7 de febrer, l'ha programat a la secció paral·lela Panorama, segons ha confirmat a l'ARA la productora de la cinta. Coixet ja hi va portar el 2011 el documental 'Escuchando al juez Garzón' i el 2008 'Elegy' va participar-hi en la secció competitiva.

Javier Cámara i Candela Peña protagonitzen una pel·lícula amb la qual la directora torna al món de 'Mi vida sin mi' barrejat amb aspectes de la realitat actual del país. 'Ayer no termina nunca' ha estat rodada aquest setembre i octubre en localitzacions d'Igualada i els voltants de Barcelona, i Alfonso Vilallonga n'ha fet la banda sonora.

Coixet no ha volgut avançar la trama de la pel·lícula –tots els que hi treballen han signat una clàusula de confidencialitat–, però del guió se sap que passa en un futur pròxim, el 2017. "L'únic que puc dir és que per a mi la pel·lícula és una espècie de retorn al món de 'Mi vida sin mi' barrejat amb aspectes de l'ara i aquí, de la situació que estem vivint com a país", va dir quan es va anunciar l'inici del rodatge. La cinta arribarà als nostres cinemes la primavera que ve.

Aquest anunci se suma a la notícia que el primer llargmetratge de la directora catalana Neus Ballús ha sigut seleccionat en la prestigiosa secció Forum del festival berlinès. El film, entre la ficció i el documental, relata quatre històries que s'entrellacen en la perifèria barcelonina

stats