Galeries
Cultura 08/09/2022

Palma es prepara per a una Nit de l’Art protagonitzada per artistes femenines i estrangers

La 26a edició de l'esdeveniment està programada per als dies 15, 16 i 17 de setembre a diverses galeries de Ciutat

ARA Balears
1 min
Imatge de la presentació de la Nit de l'Art de Palma 2022.

PalmaLes artistes femenines i estrangers seran els protagonistes de la 26a edició de la Nit de l'Art de Palma. Art Palma Contemporani (APC) organitza un any més tres dies –15, 16 i 17 de setembre– de recorreguts per les galeries de Ciutat amb inauguracions i exposicions ja consolidades. La culminació de l'esdeveniment serà el 17, amb un horari extraordinari de les galeries, que obriran de 18 a 23 hores. El programa complet es pot consultar aquí.

Entre les 11 galeries associades a l'APC, destaquen la proposta d'ABA ART LAB, Luz a la luz, de Mercedes Laguens, i la de KEWENIG Palma, El ojo interior, de Sandra Vásquez de la Horra. Ambdues s'estrenaran el proper 15 de setembre. A banda d'aquestes dues artistes, exposaran la seva obra Marina Abramovic, Valerie Krause, Eva Lootz, Cristina de Miguel i la mallorquina Amparo Sard a les galeries Horrach Moyà, Maior Pollença, L21 Gallery i Baró.

Mapa de les galeries participants en la Nit de l'Art 2022.

Tot i que enguany predomina la presència d'artistes internacionals, alguns dels locals que exposaran durant aquests tres dies són Francesc Rosselló, Susy Gómez, Guillermo Rubí i Gori Mora. Així, entre les propostes que arriben de fora, destaca la comissariada per Hector Campbell per a la galeria Pelaires, amb obres de Lydia Blakeley, Oli Epp, George Rouy, Natalia González Martín, Emma Fineman, Benjamin Spiers i Lewis Brander.

A banda de les 11 galeries associades, enguany s'hi afegeixen dues galeries adherides. Es tracta de LA BIBI, que presenta un projecte de Grönlund-Nisunen, i la Galeria Fermay, que presenta Carla Arocha + Stéphane Schraenen. 

stats