Xarxes socials
Cultura 26/11/2023

Palma es converteix en l’escenari de la trobada més important de creadors de contingut en català

L'Aferrada, creat per l'OCB, ha reunit aquest cap de setmana més de 200 creadors de contingut

ARA Balears
1 min
Alguns dels creadors de continguts que s'han reunit a Mallorca aquest cap de setmana

PalmaL'Aferrada, esdeveniment creat per l'Obra Cultural Balear per potenciar el català a les xarxes socials, ha convertit Palma en l'escenari de la trobada dels millors creadors de continguts de parla catalana. Segons han informat, en aquesta primera edició s'han reunit més de 200 creadors, xifra que converteix l'esdeveniment en el més gran dut a terme mai.

L'Obra Cultural Balear ha destacat que des del projecte l'Aferrada continuarà fent feina per ser un punt de connexió dels creadors de contingut digital i promoure la presència del català en l'àmbit digital. En aquesta primera edició hi han participat tant creadors emergents i consolidats com empreses del sector i plataformes per crear sinergies i contribuir a impulsar la professionalització dels creadors de contingut digital, una indústria que es troba en un punt de màxima efervescència.

Un dels actes organitzats durant el cap de setmana

Durant tot el cap de setmana s'han dut a terme nombroses activitats amb l'objectiu de crear comunitat i, alhora, oferir ajuda a aquests creadors de contingut per tal que continuïn creixent i la llengua catalana tingui cada cop més força dins el món digital.

A més, s'han fet programes en directe, concerts de música de grups de l'illa i tots els creadors han tingut la manera de participar activament en algun moment del cap de setmana.

stats