Literatura
Cultura 20/04/2023

Les obres guanyadores dels premis Mallorca de Creació Literària estaran disponibles per Sant Jordi

A la presentació dels llibres ja s'han pogut fullejar els primers exemplars de cada un

ARA Balears
1 min
Les obres guanyadores, en format llibre

PalmaLes obres guanyadores dels premis Mallorca de Creació Literària, que s'han presentat aquest dimecres als jardins del Centre de Cultura Sa Nostra, estaran disponibles per Sant Jordi, aquest diumenge, 23 d'abril. Durant l'acte ja s'han pogut fullejar els primers exemplars de cada obra. Aquestes són Presagis, el llibre de poesia de Montserrat Butxaca; Moros i Catalans, de Gabriel Ensenyat, que ha estat distingit en la categoria d'assaig; Excavació profunda al marge del camí, l'obra de teatre d'Esteve Mulero, i la novel·la il·lustrada El bosc espès i el bosc frondós, de Marc Donet i Roser Cussó, que va guanyar el premi de literatura infantil.

En una nota de premsa, el Consell de Mallorca ha assenyalat que els autors han agraït tant el reconeixement a les seves obres com les edicions que n'han fet les editorials.

La vicepresidenta del Consell, Bel Busquets, ha assenyalat que amb aquest acte es tanca "el cicle que va començar el desembre passat amb el lliurament dels premis, que tenen l'objectiu d'impulsar la creació d'obres literàries en català, i que ara es poden gaudir en forma de llibre".

stats