Música i versos amb Nou Romancer

La formació donarà a conèixer 'De cantar versos', una proposta poètica i musical que es podrà veure el proper 26 de maig al teatre Mar i Terra 

Nou Romancer presentarà el 26 de maig al teatre Mar i Terra la seva nova proposta, 'De cantar versos', una mostra de poemes musicats. L’actuació forma part del cicle Palma Folk, el gran contenidor de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de tota la cultura d’arrel que es fa a Palma al llarg de tot l’any relacionada amb patrimoni immaterial i cultura popular, que inclou cursos, concerts, jornades, conferències i taules rodones, entre d’altres.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha lloat la “llarga experiència” de Nou Romancer. “La seva actuació encaixa perfectament en el cicle Palma Folk, que cerca fer més viva i donar a conèixer la nostra identitat”. Amb el Palma Folk “donam caràcter permanent durant tot l’any a un seguit d’activitats vinculades a la cultura d’arrel”. Pere Víctor Rado, membre de Nou Romancer, ha explicat que 'De cantar versos' permet “redescobrir noves cançons”, moltes d’elles recuperades. L’espectacle combina música, poesia i tocs teatrals que s’han fet en col·laboració amb Carles Pujols, qui ha ideat l’escenografia i els moviments d’escena, i l’actor Rafel Fiol.

El repertori presenta un seguit de cançons creades a partir de poemes de Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Llompart, Maria-Mercè Marçal, Miquel Costa i Llobera, Josep Palau i Fabre, Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Pere Quart, Miquel Bauçà, Clementina Arderiu, Pere Capellà, Joan Manresa i Gemma Arimany.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF