Sant Jordi 2023
Cultura 23/04/2023

'Les nostres mares', 'El retrat del matrimoni' i '32 de març', entre els llibres més venuts per Sant Jordi

Destaquen les dones escriptores com a autores de les novel·les més exitoses d'aquesta diada

1 min
Alguns dels llibres més venuts per Sant Jordi

PalmaLes nostres mares, de Gemma Ruiz; El retrat del matrimoni, de Maggie O’Farrell; 32 de març de Xavier Bosch, i La possibilitat de dir-ne casa, de Marta Orriols, són els llibres més venuts en català aquest Sant Jordi.

Pel que fa a la literatura infantil, Maria Enganxa, de na Caterina Valriu, ha estat el més venut, seguit dels èxits de Miriam Tirado amb Em dic Goa i Tinc un volcà. La col·lecció de Mia Fantasia d'Elisenda Roca també ha estat algun dels més venuts. Per part seva, els llibres que més han sortit de la literatura en castellà han estat Ángel de la ciudad, d'Eva García; Cuco de cristal, de Javier Castillo, i, com en català, El retrato del matrimonio, d'O’Farrell. En les tres seleccions, destaquen les dones escriptores com a autores de les novel·les més exitoses d'aquesta diada.

Les llibreries que han participat en el Sant Jordi 2023 a Palma han estat: Abacus, Come in Palma, Curolletes, El Corte Inglés, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC, Gotham Còmics, Ínsula Literaria, La Biblioteca de Babel, La Casa del Libro, La Librera del Savoy, La Salina, Literanta, Agapea, Little Rata, Baobab, Campus, Drac Màgic, Embat, Finis Africae, Lluna, Quart Creixent, Llibres Lila i els contes, Llibres Colom, Llibres Ramon Llull, Metropolis, Quars Llibres, Rata Corner i Univers del Còmic.

stats