Cultura 03/01/2020

Mor als 21 anys la rapera Lexii Alijai

La mort de l'artista es va produir el dia de Cap d'Any

Ara
1 min
Mor als 21 anys la rapera Lexii Alijai

BarcelonaLa jove rapera nord-americana Lexii Alijai va morir el dia de Cap d'Any als 21 anys. El portal BuzzFeed ha assegurat avui que membres de la seva família havien confirmat el decés. No s'han donat a conèixer de manera oficial els detalls ni les causes de la prematura mort de l'artista, però companys seus del món de la música, com la també cantant Kehlani, ja han reaccionat amb tristesa a la notícia.

"Acabo de rebre la pitjor notícia de tots els temps. El meu cor està trencat. Hòstia", va escriure ahir a Twitter la cantant Kehlani, que va comptar com a col·laboradora amb Lexii Alijai en el tema del 2015 Jealous. "Estic enfadada, confusa, amb el cor trencat... T'estimo, Lexii. La meva nena tenia 21 anys!", afegeix l'artista.

Originària de St Paul (Minnesota, EUA) i encara fent els primers passos de la seva carrera professional, Lexii Alijai, el nom real de la qual era Alexis Alijai Lynch, havia publicat un disc fins a la data, el 2017. Era el seu debut i es deia Growing pains. La seva cosina LaMycha Jett ha declarat a BuzzFeed que Lexii Alijai "estava compromesa amb la seva música i hi estava dedicada", i ha afegit que "sempre va saber exactament què volia ser". "Era afectuosa, dolça, humil. Et feia abraçades tota l'estona i sempre s'acomiadava dient-te 't'estimo'. Tenia passió per l'art i per l'escriptura. Alexis era bonica per dins i per fora".

stats