Cultura 31/03/2020

Com hauria de ser el món postpandèmia? Artistes i pensadors hi reflexionen a la web Palma Cultura Oberta

En la nova secció hi participaran professionals com l’artista Marijo Ribes, l’activista Margalida Ramis, el cuiner Tomeu Arbona i la urbanista María Gómez, entre d'altres

Ara Balears
1 min
Imatge principal de la web Palma Cultura Oberta

PalmaLa pàgina web www.palmaculturaoberta.com -posada en marxa per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma i Tres Serveis Culturals per gaudir de continguts culturals des de casa-, inclourà la secció Futurs possibles, pensada per donar resposta als interrogants de futur després de la crisi sanitària provocada pel covid-19.

En aquest nou espai hi participaran sociòlegs, professors, artistes, creadors, filòsofs i activistes, que donaran continguts i propostes per repensar el present i el futur després de la pandèmia de la covid-19. Així, hi haurà persones com l’artista Marijo Ribes, l’activista del GOB Margalida Ramis, el cuiner Tomeu Arbona, la urbanista María Gómez i l'entitat de mediació Sa Galania, entre d’altres. "La idea és que les aportacions siguin multidisciplinàries, ja que la resposta a la crisi actual arribarà des de molts d'àmbits", explica la Regidoria en un comunicat.

"La quarantena s'allarga i continuam en un moment d'absoluta incertesa. Volem aprofitar aquest espai per qüestionar-nos i reflexionar sobre allò que vindrà després d'aquest període de confinament, en què moltes coses estan canviant: la manera de treballar, d'aprendre, de relacionar-nos, de consumir i fins i tot d'habitar", ha explicat el regidor de l'àrea, Antoni Noguera.

La pàgina web acumula actualment molts de continguts culturals digitals que han aportat una trentena persones. S'han compartit conferències, documentals, pel·lícules, articles i també s'han elaborat continguts que expandeixen les programacions municipals, com és el cas del Casal Solleric amb les exposicions de Joan Morey i Tonina Matamalas.

stats