Teatre
Cultura 08/09/2022

Miquel Àngel Raió, nou director del teatre Principal d'Inca

El patronat de la Fundació Teatre Principal d'Inca n'ha aprovat per unanimitat el nomenament aquest dijous

ARA Balears
1 min
La sala del Teatre Principal d'Inca

PalmaEl patronat de la Fundació Teatre Principal d'Inca ha aprovat per unanimitat el nomenament de Miquel Àngel Raió com a nou director aquest dijous, segons ha informat el teatre en un comunicat. La presentació del nou càrrec es farà demà, divendres, a les 12.30 h, al mateix espai escènic.

La comissió de valoració ha seleccionat Raió després de passar per un procés públic. Així, substitueix Biel Amer, que ha ocupat aquest càrrec d'ençà que el teatre es va obrir, el mes de novembre passat.

Tal com va avançar l'ARA Balears, de les presentades, Raió ha estat la persona més ben valorada: "És la que reuneix el perfil més adequat i, en conseqüència, es formula a favor seu la proposta de resolució provisional de la convocatòria", assenyalava la proposta inicial de la comissió de valoració i selecció.

Currículum

Miquel Àngel Raió va néixer a Inca l'any 1973. És dramaturg i va cofundar la companyia de teatre L'aviador el 2009. Ha desenvolupat la seva carrera com a realitzador de publicitat, director de documentals i creador de videoart, i ha estrenat més de 50 espectacles de teatre, dansa i òpera.

Raió ha estat guardonat en diverses ocasions. El teatre Principal d'Inca en destaca, en el comunicat, el Premi Mallorca de Creació Literària de textos teatrals amb la peça Altres formes. Part de la seva feina la dedica a la docència en l'àmbit del cinema i el teatre.

stats