Cultura 16/04/2020

Menorca celebrarà Sant Jordi amb un programa a través de les xarxes socials

Hi haurà recitals de poesia, música, gloses i recomanacions de llibres

Ivan Martin
1 min
Els menorquins gaudiran del dia de Sant Jordi malgrat el confinament.

MaóEl Consell de Menorca, els ajuntaments i els llibreters de l’illa celebraran el pròxim Sant Jordi amb una jornada de llibres i cultura que es podrà seguir a través de les xarxes socials. Sota el nom ‘Sant Jordi a redossa’, el Departament insular de Cultura promou juntament amb la Xarxa de Biblioteques una alternativa al confinament mitjançant un format de magazín televisiu presentat per l’actriu Laia Garcia, que connectarà en directe amb diferents protagonistes.

La programació començarà a les 11 h i s’allargarà fins a les 21 h, combinant continguts en directe i gravats. En el cas dels directes, la presentadora anirà donant pas a recitals de poesia, presentacions de llibres, tallers d’escriptura, música, gloses, contacontes, teatre i recomanacions literàries. Pel que fa als espais gravats, seran documentals relacionats amb la cultura menorquina, vídeos musicals i representacions teatrals.

Les llibreries i les biblioteques tindran un paper imprescindible en la jornada, perquè ‘Sant Jordi a redossa’ pretén donar-los visibilitat i reconèixer la seva tasca professional. La jornada es podrà seguir mitjançant la web del projecte www.santjordiaredossa.cat, el canal en directe de Youtube amb el mateix nom, així com a través de les xarxes socials de Menorca Illa de Cultura i la Xarxa de Biblioteques de Menorca. La coordinació i programació de l'esdeveniment estan encapçalades per la comunicadora i filòloga Sílvia Pons Seguí i per l'equip tècnic del FAR Cultural.

stats