Cultura 03/03/2020

Marilyn Manson tanca el cartell del Mallorca Live

Enguany es preveu que passin pel festival uns 48.000 visitants

Ara Balears
1 min
El cantant Marilyn Manson

PalmaEl Malloca Live Festival tanca el cartell 2020 amb la confirmació de Marilyn Manson com a principal artista del divendres 15 de maig. Marilyn Manson se suma així a artistes internacionals ja confirmats com Pet Shop Boys, Kaiser Chiefs, Crystal Fighters o Michael Kiwanuka, entre d'altres. S'espera que l'icònic artista nord-americà presenti algunes del es cançons del seu imminent nou disc, i segurament no faltaran en el seu repertori alguns dels clàssics com The Beautiful People o The Dope Show.

El festival ha fet l'anunci en una roda de premsa a l'hotel ME Reina Victoria de Madrid amb Álvaro Martínez, director del Mallorca Live; Sofía Muntaner, Global Brand Marketing Manager de INNSiDE by Meliá; Alfonso Rodríguez Badal, batle de Calvià, i Sebastián Vera, director artístic del festival.

Enguany, es preveu que uns 48.000 visitants passin pel festival, cosa que suposaria un increment del públic del 43% respecte de l'edició passada. El creixement, no obstant això, "no suposarà cap problema per als assistents gràcies a les ampliacions del recinte d'aproximadament 10.000 metres quadrats, que acollirà el mateix aforament per dia, de 18.000 persones", ha assegurat l'organització del festival.

stats