Cultura 04/12/2019

Crystal Fighters, Nathy Peluso i Leiva se sumen al cartell del Mallorca Live Festival 2020

L'esdeveniment musical més gran de l'illa passa de dues jornades de concerts a tres

E. N.
2 min
Crystal Fighters al Sant Jordi Club

PalmaEl Mallorca Live Festival ha revelat aquets dimecres una vintena d'artistes més del seu cartell, del qual Crystal Fighters, Leiva i Nathy Peluso són els protagonistes. L'esdeveniment, que en aquesta edició passarà de dos a tres dies, també ha anunciat la distribució per jornades. Així, Leiva serà un dels caps de cartell del dijous 14 de maig, i Crystal Fighters i Nathy Peluso, dos dels artistes destacats del divendres 15 de maig.

Crystal Fighters protagonitzarà una eclosió del pop electrònic i festiu que els caracteritza amb el seu quart disc, Gaia & Friends, encara que també interpretaran els seus clàssics més ballables. Per la seva banda, Leiva torna a Mallorca a presentar en directe les cançons del seu darrer disc, també el quart de la seva trajectòria en solitari, Nuclear, i Disc d'Or en poc més d'un mes després del seu llançament.

Tres dies i 20 artistes nous

Leiva estarà acompanyat el dijous per Natos y Waor i Siloé, en la primera jornada del festival, que serà més reduïda que la del cap de setmana: durarà des de les 19 h fins la 1 h. Divendres, a més de Crystal Fighters, Nathy Peluso i altres artistes ja anunciats com Miles Kane, Kate Tempest o León Benavente. A més, el festival ha confirmat Ama Lou, Le Parody, Sistemas Inestables i Saïm.

Finalment, el dissabte, juntament amb Michael Kiwanuka, Kase.O, Temples, Carolina Durante i altres artiestes que ja es varen revelar fa uns mesos, actuaran Maikel Delacalle, Austra, Fémina, Biznaga i Jose Domingo. Pel que fa al panorama electrònic, el festival apuja l'oferta amb un quart escenari, Tròpic Stage, que acollirà disjòqueis com Marcel Dettmann, Red Axes, Ángeles Marqueño i Vik.t el divendres, i les incorporacions de &ME, Mano Le Tough, Cooper Saver i Frink el dissabte.

Les entrades per al Mallorca Live Festival es poden comprar per 75 € més despeses de gestió per l'abonament de dos dies (divendres i dissabte) o per 90 €, despeses de gestió a banda, per l'abonament dels tres dies (dijous, divendres i dissabte) a la web del festival.

stats