Música
Cultura 24/02/2023

Maria Hein i Julieta no volen que les cerquis: estrenen 'Club' i ballen juntes

El tema l'ha produït Jaume Forteza, conegut com Plan-ET

1 min
Julieta i Maria Hein presenten 'Club'.

PalmaEl mateix dia que ha sortit la cançó de les colombianes Shakira i Karol G, des d'aquest divendres ja es pot escoltar Club, una cançó de la catalana Julieta i la mallorquina Maria Hein. De la producció de se n'ha encarregat el mallorquí Jaume Forteza, conegut amb el nom artístic Plan-ET. El tema, com ja suscita el títol, està fet per donar-ho tot a la pista de ball.

A més, va en la línia de les cançons de despit que varen protagonitzar el gener passat, com la de Flowers de Miley Cyrus i la sessió 53 de Bizarrap amb Shakira, plena de bombes cap al futbolista Gerard Piqué. A Club, les dues amigues reclamen una nit de festa en pau, sense "pensar en el passat" ni ningú que les molesti. "I l'amor per a nosaltres/que ja no en volem d'altres/i ara que te faig falta/vens aquí a cercar-me", canten.

Les dues artistes comparteixen el premi Enderrock de la crítica a Millor a disc revelació: Hein va endur-se el guardó l'any 2021 per Continent i contingut; Julieta, aquest 2022, amb Ni llum ni lluna.

stats