Cultura 10/08/2021

'Mar de fons' serà a la programació del Fringe del Festival d'Edimburg

L'obra es podrà veure a partir d'aquest divendres en format digital

ARA Balears
1 min
Una escena de Mar de Fons.

PalmaMar de fons s'ha estrenat aquest divendres com a espectactle en línia dins la programació del Fringe del Festival d'Edimburg. Es tracta d'una coproducció d'Iguana Teatre amb el teatre Principal de Palma i el Teatre Lliure de Barcelona i s'hi podrà accedir a partir d'aquest divendres a través de la plana web de l'Edinburgh Festival Fringe.

L'obra es va estrenar el 2019 al teatre Principal de Palma i va fer una gira intensa per les Balears i Barcelona. Ara torna en format digital i dona una segona oportunitat a tots els que no en varen poder gaudir en el seu moment o a qui vulgui repetir l'experiència.

El Fringe (en català, 'estar al marge'), és un espai obert a tots els grups artístics que vulguin presentar i compartir les seves propostes culturals que en general es troben 'al marge' dels cànons.

Aquest festival –que té tanta rellevància com l'Edinburgh International Festival o més– es fa durant gairebé tot el mes d'agost a la capital escocesa i agrupa propostes artístiques d'arreu del món. Es tracta d'una mostra teatral que va néixer el 1947, quan vuit companyies es presentaren a l'Edinburgh International Festival sense haver-hi estat convidades.

stats