Edatisme
Cultura 08/02/2023

Madonna es defensa dels atacs que va rebre per la seva cara després d'aparèixer als Grammy

L'artista, de 64 anys, va presentar l'actuació de Kim Petras i Sam Smith amb un nou aspecte facial que va cridar molt l'atenció d'alguns espectadors

1 min
Madonna en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa cantant nord-americana Madonna, molt criticada a internet per la seva aparença física durant la recent cerimònia dels Grammy, s'ha defensat aquest dimarts de manera categòrica al·legant que no hi ha cap motiu pel qual hagi de "demanar perdó". "No m'he disculpat mai per cap de les eleccions artístiques que he fet ni per la meva aparença o per com em vesteixo i no començaré ara", ha assenyalat en un missatge penjat al seu compte d'Instagram.

A la cerimònia dels Grammy d'aquest diumenge, en la qual Beyoncé va ser l'absoluta protagonista, Madonna va presentar l'actuació de Kim Petras i Sam Smith. Però, en lloc de fixar-se en el seu discurs, un al·legat en defensa dels "rebels", a internet es va criticar el seu aspecte físic i en especial l'estat de la seva cara després de les diverses intervencions estètiques que s'hi ha fet. "He estat degradada pels mitjans des del principi de la meva carrera. Entenc que tot això n'és una prova, i estic contenta de ser pionera perquè a totes les dones que vinguin darrere meu els sigui més fàcil", ha assenyalat l'artista, de 64 anys.

La diva del pop ha apuntat, a més, que els plans de prop de les fotos que li van fer haurien distorsionat "la cara de qualsevol" i considera que, "una vegada més", es veu "atrapada" per la "discriminació per edat i la misogínia que impregna el món en què vivim". Un món, ha conclòs, que "rebutja celebrar dones que passen dels 45 anys i que sent la necessitat de castigar-les si continuen tenint determinació i continuen sent treballadores i aventureres".

Madonna s'ha defnesat amb aquest vídeo al seu Instagram
stats