Cultura 24/04/2018

L'Ajuntament de Maó reprèn diumenge les visites per conèixer el patrimoni del port

Un total de 550 persones participarà durant set diumenges en aquesta iniciativa, que permet veure localitzacions històriques com l'illa del Rei, l'illa del Llatzeret i la Mola

Ara Balears
1 min
El port de Maó és l'excusa idònia per a impulsar visites culturals els pròxims diumenges.

MaóL'Ajuntament de Maó impulsa per segon any consecutiu les visites guiades als principals elements patrimonials del port maonès. Aquesta iniciativa començarà diumenge i té com la finalitat de donar a conèixer el patrimoni cultural i històric de la rada. Així, en una mateixa visita el recorregut permetrà gaudir de la Mola, l'illa del Rei i l'illa del Llatzeret. Les sortides en vaixell es duran a terme tots els diumenges del mes de maig i els dos primers de juny.

Les rutes s'iniciaran al moll de Calesfonts d'Es Castell i s'han programat dues sortides que s'efectuaran de manera paral·lela. La primera serà a les 09 h amb retorn a les 17.45 h. Les primeres ubicacions que es visitaran seran l'illa del Rei i l'illa del Llatzeret. Una vegada que el vaixell atraqui a La Mola els visitants podran dinar un menú, elaborat per l'organització a un preu de 15 euros. El màxim de persones que podrà apuntar-se és de 39 i la previsió de l'Ajuntament de Maó és que aprofiti les visites un total de 550 persones.

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la coordinació de les administracions públiques, l'Ajuntament de Maó i el Consell Insular de Menorca, i també a la col·laboració de les associacions que gestionen el port de Maó. Els tiquets es poden comprar a les oficines de Viatges Magon a un preu de 28 euros per als adults i 14 euros per als infants entre 2 i 11 anys.

stats