Art
Cultura 13/09/2022

Els joves artistes agafen força a Palma a la Nit de l'Art de Palma

Es faran dues propostes culturals diferenciades en què els autors podran exposar la seva obra

ARA Balears
1 min
La Nit de l'Art torna a convertir les galeries de Palma en un punt de trobada

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts dues propostes artístiques que es faran durant la Nit de l'Art i en què els joves artistes seran els grans protagonistes. L'Street Art i la Nit de l'Art Jove congregaran una cinquantena d'artistes locals que podran fer servir aquestes activitats com a plataforma per mostrar el seu talent i en alguns casos impulsar la seva carrera.

A través d'una nota de premsa, el Consistori ha detallat que la Nit de l'Art Jove és una iniciativa del Servei d’Espais Joves de l'Ajuntament de Palma i inclourà les obres d'una trentena de joves, que mostraran al públic assistent les seves creacions. La mostra reunirà diferents disciplines artístiques, com pintura, il·lustració, fotografia, música i poesia. En aquest cas, la mostra tindrà lloc entre les 17 i les 20.30 h a l'Espai Jove Ciutat Antiga, al carrer de Sant Pere, i l'accés a l'activitat serà lliure i gratuït.

En el cas de l'Street Art, organitzat per Dinamo, està previst que la jornada artística sigui dissabte 17 de setembre de 19 a 22 h a la plaça de Bonet de Sant Pere (puig de Sant Pere). En aquesta proposta cultural hi participaran un total de 16 joves artistes d'arts plàstiques, gràfiques i audiovisuals, exposant part de les seves obres i creacions. L'Ajuntament de Palma ha explicat que tots els artistes que participen en aquest acte tenen entre 17 i 25 anys.

stats