Música
Cultura 20/12/2014

Ja es pot escoltar el nou single de Madonna, 'Living for love'

La cantant ha pujat a Youtube la cançó 'com a regal nadalenc'. Formarà part del disc 'Rebel heart', que sortirà a la venda el 10 de març

Ara
1 min

BarcelonaDesprés que la setmana passada es filtressin algunes cançons del nou disc de Madonna, la cantant ha reaccionant aquest dissabte publicant per sorpresa sis temes de 'Rebel heart', entre els quals són les dues cançons que sonaven com a possibles 'singles': ‘Unapologetic Bitch’ i ‘Living for Love’, que ja es pot escoltar al compte de Youtube de la cantant. Les sis cançons es poden descarregar fent la precompra per iTunes del nou disc de Madonna.

'Rebel heart', que constarà de 19 temes i té com a productors Diplo i Kanye West, no sortirà a la venda fins el 10 de març, tot i el 9 de febrer es publicarà un altre avançament del disc.

Aquest és el missatge complet de Madonna: "Esperava treure el meu nou single 'Living for love' e Dia de Sant Valentí i la resta del disc a la primavera. Però prefereixo que els meus fans escoltin versions completes d'algunes de les cançons en lloc de les cançons incompletes que estan circulant. Per favor, considereu aquestes sis cançons un regal nadalenc".

stats