Cultura 18/11/2019

Ja està disponible el primer tràiler de la sèrie 'The Mallorca Files', produïda per la BBC

La primera temporada estarà disponible a partir del proper dilluns, 25 de novembre

Ara Balears
1 min

PalmaEl tràiler de la primera temporada de 'The Mallorca Files' ja està disponible. Els dos primers capítols de la sèrie britànica de la BBC es varen veure en estrena absoluta al CineCiutat en el marc de l'Evolution! Film Festival, i tota la primera entrega estarà disponible a la BBC iPlayer el proper dilluns, 25 de novembre, després que se n'emeti el primer eposidoi a la BBC One.

Pel que fa a la segona temporada, el rodatge es va iniciar dilluns passat i no aturarà fins maig. La primera setmana varen filmar a Palma -entre d'altres localitzacions, van estar dos dies al teatre Principal- i després varen anar a altres indrets de l'illa, com Orient, Artà i les coves del Drac. La BBC ja ha confirmat que aquesta segona tanda d'episodis veurà la llum durant el 2020.

'The Mallorca files' és un drama policial escrit per Dan Sefton ('The Good Karma Hospital', 'Trust Me') amb els detectius Miranda Blake i Max Winter (Elen Rhys i Julian Looman) com a protagonistes. A banda de Rhys i Looman, altres membres clau del repartiment de la primera entrega són Maria Fernández-Ache (Ines Villegas, cap de policia), Tabata Cerezo (Carmen Lorenzo), Tanya Moodie (Abbey Parker) i Denis Schmidt (Christian).

La segona temporada promet als espectadors britànics algunes cares conegudes, amb estrelles convidades com Phil Daniels ('Sliced', 'EastEnders', 'Quadrophenia') i Josette Simon ('Nightflyers', 'Broadchurch', 'Blake's Seven'), que s'uneixen a les aventures de Mallorca.

stats