Cultura 14/08/2018

Se signa un nou conveni per impulsar el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

Fanny Tur i el president de la Fundació Toni Catany, Miquel Bezares, han establert el marc de col·laboració per al disseny, la construcció i la posada en funcionament del centre

Efe
1 min
Fotografia de Toni Catany.

PalmaLa consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el president de la Fundació Toni Catany, Miquel Bezares, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per al disseny, la construcció i la posada en funcionament del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, a Llucmajor.

Després d'haver resolt el concurs per a la rehabilitació dels tres edificis del centre, la signatura del conveni d'avui es refereix a la gestió del seu contingut. El marc de col·laboració implicarà facilitar l'anàlisi, el condicionament, la catalogació, la conservació, la digitalització i el transport de l'arxiu de Toni Catany des de Barcelona, com a "part fonamental" per a la posada en funcionament del centre. El concurs ja està obert i en poc temps es resoldrà, segons la Conselleria.

Amb la signatura del document, la Conselleria assumeix les despeses que se'n derivin, fins a un màxim de 80.000 euros anuals. Des de 2009, el Govern disposava de 4,3 milions d'euros per a aquesta finalitat i des de fa un any la gestió ha estat assumida per la Conselleria de Cultura, amb la col·laboració i la complicitat del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Llucmajor. S'ha creat una comissió mixta de seguiment formada per dos representants de la Conselleria i dos de la Fundació Toni Catany amb l'objectiu de vetllar pel compliment de l'objecte del conveni.

stats